Ivermektin, ki je znan kot zdravilo za zdravljenje parazitov pri živalih in bolezni kože pri ljudeh, se je pokazal kot učinkovit v borbi s kovid 19. Njegovo delovanje blaži znake in zmanjšuje smrtnost za celo 75 procentov.

Seveda govorimo Invermektinu, ki je namenjen za ljudi in kjer so odmerki precej nižji od odmerkov namenjenih za živali.

Na žalost pa vodilni mediji vodijo pravo gonjo proti temu zdravilu. Kako to in zakaj toliko energije proti zdravilu, ki lahko pomaga. Tudi podjetje Pfizer  bo izstrelilo svoje drago zdravilo paxlovid proti koroni, ki bo prazaprav – “govori se… :)”, prepakiran Ivermektin.

Pozno jeseni 2020 so trije priznani zdravniki v ZDA – dr. Joe Wallon, dr. Polo Malik in dr. Pierre Cor – sprožili pobudo, da bi ivermektin upoštevali kot del protokola za preprečevanje in zdravljenje covida 19.

Predlagali so, da bi lahko bil ivermektin dobra preventiva, pa tudi zdravilo. Črno kumino lahko dodamo ivermektinu za optimalno preprečevanje bolezni.

Njihov protokol I-MATH+ bi bil prehodna alternativa, da ljudje ne bi množično umirali zaradi kovida 19. Ker niso prejeli odgovora vlade, so se odločili, da bodo rezultate raziskave predstavili javnosti in tako pozvali zdravstvene organe, naj razmislijo o ivermektinu.

Mladenič s ščitom in mečem proti virusu Covid 19

Protokoli  na FLCCC Aliance za preprečevanje in zdravljenje COVID-19

Protokoli predstavljajo celo vrsto alternativ tudi za prehodno obdobje, pred prihodom cepiv. Zdaj ko so cepiva tu se Protokoli z dodatnimi raziskavami stalno preverjajo in dopolnjujejo.

Redno preverjajte njihovo domačo stran glede posodobitev protokolov za COVID-19!*  Dodana so lahko Nova zdravila in/ali spremenjeni odmerki. Spremembe obstoječih zdravil se lahko izvedejo, ko se pojavijo nadaljnje znanstvene študije.

  • Protokol za preprečevanje in zgodnje ambulantno zdravljenje I-MASK+ za COVID-19
  • MATH+ Protokol bolnišničnega zdravljenja za COVID-19
  • Protokol upravljanja I-RECOVER za sindrom COVID-19 na dolge razdalje (LHCS)

* Na FLCCC Aliance (https://covid19criticalcare.com/covid-19-protocols). Tukaj (pdf), lahko najdeš tudi podrobnejši pregled protokolov za preprečevanje in zdravljenje COVID-19.

Črna kumina (Nigella sativa) je lahko nadomestno-alternativno zdravilo, če Ivermektin ni na razpolago.

Uporabimo jo v preventivne namene in v začetnem stadiju bolezni, kot prehransko terapevtiko pred bolniščičnim zdravljenjem. Priporočajo tudi jemanje skupaj z Ivermekinom.

In sicer:

  • Protokol preprečevanja – v preventiven namen;  40 mg/kg telesne teže
  • Protokol zgodnega zdravljenja;  80 mg/kg telesne teže
  • Kalkulator mg v ml, (npr. 80 kg  x  80 mg/kg  =  6400 mg  =  7,27 ml (čajna žlička ima 5 ml)
I-MATH+, recepti za preventivo pred Covid-19

Protokol Ivermektin/I-MASK+ ni nadomestilo za preventivne ukrepe javnih zdravstvenih ustanov. Bolniki, ki uporabljajo preventivne protokole, morajo upoštevati vse ukrepe, ki jih priporočajo javni zdravstveni organi, vključno s socialno distanco, nošenjem mak in cepljenjem.

Preberi tudi:  “Črna kumina – obetavno zdravljenje okužbe s Covid-19”