window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-161438747-1');
Loading...
RAZPRODAJA!

Ekološko seme črne kumine 600 g

Original price was: 10,71 €.Current price is: 7,50 €.

Na zalogi (se lahko naroči)

Odkrijte moč narave z našimi 99 % čistimi semeni črne kumine. Ta starodavna začimba se že stoletja uporablja za zdravljenje različnih bolezni, od vnetij do alergij. S svojimi močnimi protiglivičnimi, protivirusnimi, antibakterijskimi in antihistaminskimi lastnostmi vam lahko semena črne kumine pomagajo v boju proti kakršni koli okužbi, hkrati pa krepijo vaš imunski sistem in lajšajo astmo.

Izkoristite naravno zdravilno moč semen črne kumine in občutite zdravstvene koristi že danes!


  • DETOX in PREBAVA
  • IMUNSKI sistem – Imunostimulant
  • Zaščita celic – ANTIOKSIDANT
  • Pozitivno vpliva na SRČNO-ŽILNI SISTEM
  • Vsebuje okrog 82% nenasičenih maščobnih kislin

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Črna kumina vsebuje 8 od 9-ih esencialnih aminokislin (skupno 21% ).

V arabski medicini so v njej videli zdravilo, ki pomaga telesu uravnati imunski, hormonski in energijski sistem. Gre za izredno kompleksno medsebojno delovanje snovi in prav to daje tej začimbi izjemno in raznoliko zdravilno moč. Črna kumina naj bi imela namreč sinergijske učinke, ki naj ne bi ‘popravljali’ le enega dela telesa. Njeno delovanje poseže v osnovo, zato z njo lahko odpravimo marsikatero težavo, ki se je mogoče niti ne zavedamo. Več o črni kumini…

Po okusu je malce podobna začimbi Ajovan.

Uporaba in hramba

Kot dodatek drugim jedem ali kot samostojno prehransko dopolnilo. Seme črne kumine v prehrani uporabljamo kot začimbo in dodatek k hladnim jedem (solate, omake, prelivi). Odlično se poda tudi k zelju, siru in skuti. Črna kumina zelo dobro začini jajčevce, buče, paradižnik ter perutnino. Ujema se s cimetom, gorčičnimi semeni, kuminom, kurkumo, timijanom, limonsko travo.

  • Ekološko seme črne kumine s certifikatom
  • Sveže hladno stisnjeno z vsemi ohranjenimi lastnostmi, brez dodatkov
  • Vsebuje do 57 odstotkov timokinona
  • Temna steklenica ohrani kakovost, primerna tudi za darilo
  • Trajnostna proizvodnja

Seme črne kumine hranite v hladnem in temnem prostoru.

Hraniti pri temperaturi od 5-25°C. Izdelek varujte pred direktno sončno svetlobo.

Priporočena dnevna količina: 2 g (ena čajna žlićka) semen črne kumine 1x do 3x na dan. Preventivno: 1 čajna žlička 1x na dan, na tešče.

Opozorila: Priporočam, da po 3 do 4 tednih z uživanjem prekinete za 14 dni ter nato po želji terapijo ponovite. Pri jemanju ene preventivne žličke na dan lahko vztrajate tudi več mesecev. Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nosečnicam zaradi previdnosti uživanje črne kumine odsvetujemo. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: 100% Ekološka semena črne kumine.

Čistost semen:  99,5 %

Neto količina:  600 g

Poreklo:  Egipt – Jawda – SasaMed

Tri oznake spričeval kakovosti, eu bio in dvakrat iso

Opomba: Prosim upoštevajte, da se lahko zunanja embalaža vrečke, steklenice ali škatle po obliki ali barvi od pošiljke do pošiljke nekoliko razlikuje, vendar bo vsebovala popolnoma enako vsebino.

Dodatne informacije

Teža600 g
Dimenzije180 × 90 × 290 mm