window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-161438747-1');
Loading...
RAZPRODAJA!

Ekološko olje črne kumine 250 ml

9,00 

Na zalogi (se lahko naroči)

Pripravite se na izkušnjo starodavne moči olja črne kumine! Sveže 100 % čisto, hladno stiskano olje črne kumine iz ekološko pridelanih semen. S svojimi številnimi zdravilnimi lastnostmi se lahko uporablja za zdravljenje širokega spektra bolezni, kot so bolečine, vnetja, virusi, bakterije in drugo. Rahlo grenak okus jedem doda plemenito noto!

Črna kumina je izjemno cenjeno zelišče v ljudski medicini in velja celo za eno najbolj zdravilnih rastlin. Investirajte v svoje zdravje in preizkusite sveže olje črne kumine še danes!

  • DETOX in PREBAVA
  • IMUNSKI sistem – imunostimulant
  • Zaščita celic – ANTIOKSIDANT
  • Pozitivno vpliva na SRČNO – ŽILNI SISTEM

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Črna kumina vsebuje 8 od 9-ih esencialnih aminokislin (skupno 21% ).

P ripravite se na celostno terapijo z oljem črne kumine! Ta močna kombinacija naravnih sestavin pomaga uravnavati imunski, hormonski in energetski sistem ter vašemu telesu daje spodbudo, ki jo potrebuje. Ne glede na to, ali iščete naravno krepčilo ali samo želite podpreti svoje splošno zdravje, je olje črne kumine odlična rešitev. Preizkusite zdaj in izkusite edinstveno moč narave! Več o črni kumini…

Po okusu je malce podobna začimbi Ajovan.

Uporaba in hramba

Kar najbolje izkoristite svoje kuhanje z oljem črne kumine! Ta vsestranska začimba vašim jedem doda edinstven okus in jih dvigne na višjo raven. Popolno za solate, prelive, jajčevce, buče, paradižnike in perutnino – ter vse vmes! Poskrbite, da bodo vaše brbončice pripravljene na eksotično doživetje z oljem in semeni črne kumine.

  • Ekološko olje črne kumine s certifikatom
  • Sveže hladno stisnjeno z vsemi ohranjenimi lastnostmi, brez dodatkov
  • Vsebuje do 57 odstotkov timokinona
  • Temna steklenica ohrani kakovost, primerna tudi za darilo
  • Trajnostna proizvodnja

Olje shranite v zaprti steklenici, v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju olje hranite v hladilniku. Pri nižjih temperaturah postane olje motno in gosto. Pri sobni temperaturi se ponovno povrne prvotna barva in čistost, kar pa ne vpliva na njegovo kakovost.

Hraniti pri temperaturi od 5-25°C. Izdelek varujte pred direktno sončno svetlobo.

Priporočena dnevna količina: 5 ml (ena čajna žlićka) olja črne kumine 1x do 3x na dan. Preventivno: 1 čajna žlička 1x na dan, na tešče.

Opozorila: Priporočam, da po 3 do 4 tednih z uživanjem prekinete vsaj za 14 dni ter nato po želji terapijo ponovite (pri jemanju ene žličke na dan lahko vztrajate dlje časa). Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nosečnicam zaradi previdnosti uživanje črne kumine odsvetujemo. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine:  100% ekološko olje črne kumine.

Neto količina:  250 ml

Poreklo:  Egipt – Jawda – SasaMed

Tri oznake spričeval kakovosti, eu bio in dvakrat iso

 

Opomba: Prosim upoštevajte, da se zunanja embalaža steklenice ali škatle po obliki ali barvi od pošiljke do pošiljke lahko nekoliko razlikuje, vendar bo vsebovala popolnoma enako vsebino.

 

Dodatne informacije

Teža500 g
Dimenzije49 × 49 × 231 mm
Filtrirano

Po stiskanju prefiltrirano olje, odstranjene so nečistoče kot ovonica semena, sluzi…

Title