window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-161438747-1');
Loading...
RAZPRODAJA!

Ekološko olje črne kumine 750ml

Original price was: 32,50 €.Current price is: 22,75 €.

Na zalogi (se lahko naroči)

Doživite vitalnost skozi 3000 let zgodovine z bio oljem črne kumine! Uživajte v neverjetnih prednostih tega starodavnega živila, ki je zdaj na voljo v čisti hladno stiskani obliki. S svojimi številnimi zdravilnimi lastnostmi se lahko uporablja za lajšanje širokega spektra bolezni, kot so bolečine, vnetja, virusi, bakterije in drugo. Olje črne kumine ponuja naravno rešitev za krepitev zdravja.

Rahlo grenak okus jedem doda plemenito noto! Preizkusite zdaj in odklenite moč narave!

  • DETOX in PREBAVA
  • IMUNSKI sistem – imunostimulant
  • Zaščita celic – ANTIOKSIDANT
  • Pozitivno vpliva na SRČNO – ŽILNI SISTEM

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

V arabski medicini so v njej videli zdravilo, ki pomaga telesu uravnati imunski, hormonski in energijski sistem. Gre za izredno kompleksno medsebojno delovanje snovi in prav to daje tej začimbi izjemno in raznoliko zdravilno moč. Črna kumina naj bi imela namreč sinergijske učinke, ki naj ne bi ‘popravljali’ le enega dela telesa. Njeno delovanje poseže v osnovo, zato z njo lahko odpravimo marsikatero težavo, ki se je mogoče niti ne zavedamo.  Več o črni kumini…

Črna kumina vsebuje 8 od 9-ih esencialnih aminokislin (skupno 21% )

Uporaba in hramba

Kot dodatek drugim jedem ali kot samostojno prehransko dopolnilo. Olje črne kumine v prehrani uporabljamo kot začimbo in dodatek k hladnim jedem (solate, omake, prelivi). Odlično se poda tudi k zelju, siru in skuti. Črna kumina zelo dobro začini jajčevce, buče, paradižnik ter perutnino. Ujema se s cimetom, gorčičnimi semeni, kuminom, kurkumo, timijanom, limonsko travo.

Po okusu je malce podobna začimbi Ajovan

  • Ekološko olje črne kumine s certifikatom
  • Sveže hladno stisnjeno z vsemi ohranjenimi lastnostmi, brez dodatkov
  • Vsebuje do 57 odstotkov timokinona
  • Temna steklenica ohrani kakovost, primerna tudi za darilo
  • Trajnostna proizvodnja

Olje shranite v zaprti steklenici, v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju olje hranite v hladilniku. Pri nižjih temperaturah postane olje motno in gosto. Pri sobni temperaturi se ponovno povrne prvotna barva in čistost, kar pa ne vpliva na njegovo kakovost.

Hraniti pri temperaturi od 5-25°C. Izdelek varujte pred direktno sončno svetlobo.

Priporočena dnevna količina: 5 ml (ena čajna žlićka) olja črne kumine 1x do 3x na dan. Preventivno: 1 čajna žlička 1x na dan, na tešče.

Opozorila: Priporočam, da po 3 do 4 tednih z uživanjem prekinete vsaj za 14 dni ter nato po želji terapijo ponovite (pri jemanju ene žličke na dan lahko vztrajate dlje časa). Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Nosečnicam zaradi previdnosti uživanje črne kumine odsvetujemo. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Sestavine: 100% organsko olje semen črne kumine.

Neto količina: 750 ml

Poreklo: Egipt – Sasa-Med

Opomba: Prosim upoštevajte, da se zunanja embalaža steklenice ali škatle po obliki ali barvi od pošiljke do pošiljke lahko nekoliko razlikuje, vendar bo vsebovala popolnoma enako vsebino.

Dodatne informacije

Teža1250 g
Dimenzije70 × 70 × 310 mm

Title